Skip to content

Met een camper door de USA iets voor jou?

Redactie
11 december 2015 | 12:00

Advertentie

Cruise AmericaAltijd al gedroomd van een roadtrip door Noord Amerika? De ultieme vorm van vrijheid ervaar je met een camper. Een camper biedt al het comfort van een hotelkamer, terwijl men zich in de natuur bevindt en de vrijheid heeft om te gaan en staan waar ze maar willen! Een camper huren op je vakantie wordt steeds populairder; laat je inspireren, informeren en overtuigen tijdens het Midnight Shopping Event in Weert op 19 december!

Laat je inspireren!

Amerikaanse camper op Midnight Shopping Event in Weert
Tijdens het Midnight Shopping Event zal er een echte camper van Cruise America, de grootste camperverhuurder in Noord Amerika, geplaatst worden op de Nieuwe- of Oude Markt in Weert. Deze camper staat er tussen 18.00 en 23.00. Mobiel Reisadviseur Tim Zegveld kan u daar uit eigen ervaring alles over een rondreis door Amerika met een camper vertellen. “Ons beviel een eigen hotelkamer op wielen heel goed. Je pakt op de eerste dag al je spullen uit en na afloop pak je alles weer in. Dus niet steeds slepen met koffers. Ook is de mogelijkheid van het zelf koken ideaal. De meeste campings hebben een barbecue waar je gebruik van kunt maken en in de keuken van de camper heb je zo iets lekkers gekookt. Maar het allerfijnste is dat je op de mooiste plekjes – midden in de overweldigende natuur van Amerika – kunt neerstrijken. Je komt aan, pakt iets te drinken uit je koelkast en kunt meteen heerlijk genieten.

 

Cruise America 2

Cruise America en Air Berlin
Cruise America heeft ruim 120 verhuurlocaties in Noord Amerika. Welke regio je ook wilt bezoeken, er is altijd een verhuurstation in de buurt waar je de camper kunt gaan ophalen. Zowel in de USA als in Canada. Tim helpt u graag bij het kiezen van een rondreis die bij u past. En wat zo’n reis extra aantrekkelijk maakt: Air Berlin vliegt voortaan rechtstreeks vanaf Düsseldorf naar vele plaatsen in Noord-Amerika. Air Berlin staat bekend om zijn comfortabele vliegtuigen, full service (2 maaltijden, drankjes non-alcoholisch & alcoholisch, 200 uur aan inflight entertainment, headset, headrest), makkelijk vertrekken vanuit luchthaven Düsseldorf én aantrekkelijke prijzen. Tim kan u alles vertellen over de mogelijkheden.

Kom geheel vrijblijvend een kijkje nemen op 19 december in Weert!

Tim Zegveld | Mobiel Reisadvies – 06 221 221 52

Cruise America 3

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie