Skip to content

Dansrijck sluit 2015 spetterend af met het tweede Kerstgala

16 december 2015 | 18:40

Kerstgala DansrijckNa een enerverend 2015 sluit Dansrijck het jaar op zaterdag 19 december op feestelijke en stijlvolle wijze af met een Kerstgala dat voor iedereen toegankelijk is.

Fauve Kessels en Roeland Schelfhout, de jonge eigenaren van Dansrijck, kijken met tevredenheid terug op het afgelopen jaar, het eerste volle jaar van Dansrijck. Hun dansschool heeft zich zeer goed ontwikkeld en wordt door steeds meer mensen en organisaties uit Nederweert en omstreken ontdekt.

“Ons publiek loopt uiteen van peuters van twee tot senioren op zeer gevorderde leeftijd en alles daartussen. Ook bedrijven en verenigingen weten ons te vinden voor demonstraties, workshops, teambuildingactiviteiten of gewoon een gezellig dansevenement”, vertelt Roeland. Het dansaanbod is inmiddels erg breed: stijldansen op verschillende niveaus, ook voor de jeugd, salsa, ballet voor zowel jeugd als volwassenen, rolstoeldansen, zumba, streetdance, dansfit, yoga, en dansen voor peuters en kleuters, allerlei open en besloten workshops en dansavonden, tot en met lessen op scholen.

De sportieve carrière van het paar als dansers kende dit jaar ook een bijzonder hoogtepunt: hun deelname aan het WK Showdance in China. Om dit te kunnen bekostigen werden een sponsoravond en –middag plus een loterij georganiseerd waarvoor de prijzen gratis ter beschikking werden gesteld door Nederweerter collega-ondernemers (zie http://www.dansrijck.nl/nederweert/). En de loten vonden gretig aftrek bij het Nederweerter publiek. “Onvoorstelbaar hoe warm de reacties waren”, zegt Fauve. “Nederweert, dank u wel.”

Kerstgala Dansrijck

Het kerstgala op zaterdag 19 december, van 20:30 tot 0:00 uur, wordt een gezellige, sfeervolle avond met een aantal verrassende dansshows en met volop gelegenheid om zelf te dansen of om van de kerstsfeer in het Koffiequartier of de Grote Balzael te genieten. Of om gewoon lekker even bij te kletsen. Het vrijblijvende kledingadvies voor die avond: galakleding. De entreeprijs is €12,50 per persoon (€10 in de voorverkoop bij Dansrijck en online te bestellen). Een drankje om gezamenlijk te toosten en smakelijke hapjes bij de verschillende shows zijn bij de prijs inbegrepen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30
2024_10_18-15.000-voor-lokale-verenigingen-Heerschap-33
Spek de kas actie
18 oktober 2024 | 19:00

Advertentie