Skip to content

Speler van de Maand Jumping Giants

Glendi
17 december 2015 | 14:43

Advertentie

basketbal NederweertNu de donkere en de gezellige dagen van december voor de deur staan en het jaar ten  einde loopt. heeft de Jumping Giants alweer de tweede Speler van de Maand bekendgemaakt. Deze keer komt hij uit de U10 dat gecoacht wordt door Sanne en Jessy. Het is geworden:

Jesse Triepels

Jesse is 8 jaar en zit in groep 5 van basisschool Aan de Bron in Weert. “Ik zit nu twee jaar op basketbal en vind het nog steeds superleuk!” Jesse gaat elke donderdag met plezier naar de training toe, want het is een beregezellig team.
“Later als ik groot ben, wil ik pizzabakker worden. Mijn speciale pizza wordt dan de ‘Margarita’, dit is namelijk mijn lievelingspizza. Als ik echt honger heb, kan ik wel 3 van deze op. Maar dan staat mijn buikje wel op ontploffen.”
“Het aller stomste aan basketbal vind ik dat we zo vaak op en neer moeten rennen. Waar ik graag nog beter in wil worden, is mijn linker lay-up. Omdat ik rechtshandig ben, vind ik het nogal lastig om met links te gooien.”

Soms lijkt Jesse net een ninja op veld want als er trefbal wordt gespeeld op de training, dan kan hij alle ballen ontwijken.

Omdat Jesse speler van de maand is geworden heeft een basketbal gekregen, waarmee hij thuis nog flink kan gaan oefenen, plus een goed gevulde snoepzak.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30

Advertentie