Skip to content

Druk weekend voor de politie

Redactie
20 december 2015 | 18:47

Advertentie

Politie autoDe politie heeft zondagmiddag drie personen aangehouden. Zij hadden zich begeven op het sloopterrein aan de Vogelsbleek in Weert. Op dit terrein geldt een verbod voor onbevoegden. De verdachten sloegen op de vlucht, maar konden snel worden gepakt met hulp van oplettende burgers. De aanhouding vond plaats op de Schuttebeemd in Weert. Het is niet de eerste keer dat er personen op het sloopterrein werden gesignaleerd. Vorige week zondag werden er ook al aanhoudingen verricht door de politie.

Drukte voor de politie

Dit weekend heeft de politie van Weert al meerdere keren moeten optreden. In de nacht van vrijdag op zaterdag vonden verschillende opstootjes in de binnenstad plaats. Twee personen werden aangehouden op verdenking van mishandeling. De twee zijn overgebracht naar het cellencomplex van Roermond. Ook werd er die nacht een proces verbaal uitgeschreven voor wildplassen.

In de nacht van zaterdag op zondag werd er in de van Berlostraat een winkelruit ingegooid van een kledingzaak. De raam én etalage raakten hierbij beschadigd. Omstreeks 20:00 uur een 37-jarige vrouw aangehouden nadat ze op de Laurenburg overlast veroorzaakte. De vrouw zou zwaar onder invloed van alcohol zijn geweest.

Verder kreeg de politie nog drie keer overlastmeldingen in Weert-Zuid, en werd er een aanhouding verricht wegens openbare dronkenschap.

Advertentie

1 Reactie

  1. Een gewoon doorsnee weekend dus!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie