Skip to content

Kimberly Roost houdt Enquête voor gemeente Nederweert

Redactie
21 december 2015 | 20:50

Advertentie

Kimberly Roost NEderweertKimberly Roost uit Nederweert studeert aan de Zuyd Hogeschool in Heerlen. Ze loopt op dit moment stage bij de gemeente Nederweert. Daar doet ze onderzoek naar de communicatie van het programma Buitengebied in Balans. In het kader hiervan houdt ze de komende weken een enquête. Doe je mee?

Kimberly Roost houdt Enquête

Buitengebied in Balans, samen groots, samen doen!” is een programma dat bedoeld is om het buitengebied in de gemeente Nederweert toekomstbestendig te maken en te houden. Ondernemers, inwoners en bezoekers van Nederweert werken samen aan een prettige woon-, werk- en leefomgeving. Het programma is een initiatief van de gemeente en een aantal partners.

Een belangrijk onderdeel van het programma is communicatie, zowel intern als extern. Buitengebied in Balans wordt uitgevoerd door een Schakelteam en diverse partners. Het Schakelteam heeft Kimberly Roost gevraagd om de huidige stand van zaken rond de externe communicatie in kaart te brengen.

Enquête
Moet de communicatie op dezelfde manier worden voortgezet, moet er iets veranderen en wat zou dan veranderd moeten worden? Om dit te achterhalen, is ze een onderzoek gestart. Door middel van enquêtes kan ze zich een beeld vormen. U kunt daarbij helpen door de enquête in te vullen. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 5 minuten en is mogelijk t/m donderdag 7 januari.

Hier kun je de enquête invullen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie