Skip to content

Nieuwe locatie voor Pop Up Galerie Nederweert

Redactie
31 december 2015 | 11:08

Advertentie

Pop-Up Galerie NederweertWegens verkoop van de vorige locatie is de organisatie van de Pop-Up Galerie op zoek moeten gaan naar een nieuwe lokatie in Nederweert. Deze hebben ze gevonden bij Ludo Gubbels en wel op de  Brugstraat 2 en 2a. Hier mogen ze vanaf januari hun kunt, cultuur en meer creativiteit de vrijloop laten gaan.

Nieuwe locatie voor Pop-Up Galerie Nederweert

Benieuwd? Kom dan naar de opening van het pand en de expositie in de locatie Brugstraat 2/2a in Nederweert, op woensdag 6 januari 19.30 uur. Een tiental exposanten laat er dan weer hun prachtige werk zien.

Henk van de Schoor en vele andere bedrijven en vrijwilligers zijn de laatste dagen weer hard aan het werk om er iets moois van te maken. PUGN is vanaf 6 januari weer iedere zaterdag geopend van 13.00 – 17.00 uur. Extra acties of openingstijden maken ze o.a. via Facebook en Nederweert24 bekend. De vrijwilligers heten je van harte welkom.

PUGN zet zich in om leegstaande winkelpanden te voorzien van activiteiten op het gebied van kunst & cultuur, om op die manier de leegstand van winkels in de kern Nederweert terug te dringen.
Meer info: www.popup-galerie.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie