Skip to content

DJ Diego deelnemer PopSport Limburg

Glendi
11 januari 2016 | 15:16

Advertentie

Dj Diego Amsterdam Dance EventAfgelopen zondag 10 januari vond in het Conservatorium van Maastricht de kickoff plaats van PopSport 2016. Tijdens dit coachingsprogramma worden jonge, talentvolle bands, singer-songwriters en dj/producers in de leeftijd van 12 tot 19 jaar begeleid door professionals uit de muziekbusiness om zo stappen te maken in de ontwikkeling van hun act. De acts zijn gescout door programmeurs van de Limburgse poppodia bij o.a. regionale popwedstrijden en de provinciale wedstrijd Kunstbende. In Maastricht konden de tien deelnemers, waaronder onze eigen DJ Diego uit Ospel, kennis met elkaar maken en de coaches die hen begeleiden.

Tijdens de komende maanden zal Diego samen met de overige deelnemers meer dan zestig workshops volgen en vinden er twee showcases plaats, op vrijdag 11 maart in Poppodium Volt in Sittard en op zaterdag 12 maart in Muziekcentrum de Bosuil in Weert. Daarnaast nemen ze een demo op in een professionele studio. In een eerder stadium vond al een professionele fotoshoot plaats met popfotografe Vera Dauwerse.

Zaterdag 28 mei presenteren de tien Limburgse deelnemers hun eindact in poppodium Nieuwe Nor in Heerlen. Na afloop wordt bekend gemaakt welke act doorgaat naar het landelijke traject. Hier ontmoeten de overige twaalf winnende acts elkaar. De winnaar krijgt dan nog meer coaching, gaat een dag naar Kytopia in Utrecht en speelt op het PopSport Eindfestival.

Meer info, kijk op www.popsport.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie