Skip to content

Hannelore heeft aandacht voor welzijn en uiterlijk

Glendi
18 januari 2016 | 17:00

Advertentie

KnipArt Haarwerken - Hannelore Fiers‘Aandacht voor haar’ is letterlijk de pure passie en gedrevenheid van Hannelore Fiers. En die aandacht is niet alleen gericht op haarverzorging en haarwerken, maar ook op het persoonlijke welzijn van de vrouw zelf. “Zodra een dame mijn salon verlaat met een passend (deel)haarwerk, begeleid ik haar nog één jaar lang. Hiermee bied ik een onderscheidend totaalpakket, inclusief verzorging en het eventueel kleiner maken van een haarwerk. Daarnaast mag ze me altijd bellen! Mijn motto is niet voor niets: ‘Aandacht voor haar…,’” onderstreept Hannelore krachtig.

KNIPART Haarwerken is gespecialiseerd in haarwerken en hoofdhuid problematiek bij vrouwen. Haaruitval door chemokuren, medicijnen, Alopecia, menopauze of andere haaraandoeningen is erg heftig. Hannelore beseft dat en met een gedegen kappersvakkennis van ruim 35 jaar én ANKO certificering richt ze zich dan ook op het welzijn en uiterlijk van de vrouw.

KnipArt - Kevin MurphyHannelore vertelt verder: “In mijn salon neem ik alle tijd om de dames vakkundig te adviseren en keuze te laten maken uit de uitgebreide collectie haarwerken en deelhaarwerken. Bij hoofdhuid-problematiek start ik een behandelplan met de medicinale verzorgingsproducten van Mediceuticals en/of adviseer de haarverzorgingsproducten van Kevin Murphy.”

Het onderhoud van de (deelhaarwerken) verzorgt ze ook. Overigens wil ze benadrukken dat haar aanpak een ‘specialistische aanvulling’ is op de kapper. “Dames die in mijn salon komen, raad ik altijd aan, terug te gaan naar hun eigen kapper, waarbij ik als het ware een ‘verlengstuk’ van hun kapsalon ben.”

KnipArt - MediceuticalsKNIPART Haarwerken is gevestigd aan huis. De salon heeft daardoor een huiselijke sfeer en geeft de mogelijkheid om in alle anonimiteit te komen. Hannelore besefte onlangs nog, hoe belangrijk het is voor een vrouw om anoniem naar de salon te komen en dat de persoonlijke aandacht helpt: “Een vrouw die haar haren verliest door chemokuren of medicijnen, Alopecia of andere problemen, wil niets liever dat ik het haarprobleem snel oplos, met behoud van eigen identiteit, zonder dat het zichtbaar is. Het is mooi om te zien, dat een vrouw zich dan weer op-en-top vrouw voelt.”

KNIPART is altijd bereikbaar. Het is mogelijk om 7 dagen per week, een afspraak te maken. Voor meer informatie ga naar de website, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op voor een afspraak. Een warm welkom bij Hannelore.

KNIPART haarwerken | Hannelore Fiers | Strateris 2 | 6031 PC Nederweert | 
M 06 57583970 | E info@KNIPART.nl | W www.KNIPART.nl

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Buurtnetwerk Hoplr nu ook in Nederweert beschikbaar
Kom in contact met je buurt
29 september 2024 | 15:00
Screenshot
Jammer, jammer!
29 september 2024 | 13:00
Carnaval algemeen 1
Impuls aan de lokale culturele infrastructuur
29 september 2024 | 9:00
2024_09_28 Kermis Weert twee minuten stil voor overleden Hans van Tol jr-3
Ter nagedachtenis aan 28-jarige Hans van Tol jr.
28 september 2024 | 21:45

Advertentie