Afgelopen maandag, tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het Worstmakersgilde heeft Slagerij John Hermanns met trots de 1e prijs “Beste worstmakerij & Traiteur” van de regio Limburg in ontvangst mogen nemen! (en een gedeelde tweede plaats van Nederland).
Top prestatie van Leo en zijn team
Diverse producten – zowel vleeswaren, worst als ook traiteur artikelen zijn door een vakjury beoordeeld op o.a. geur, smaak en versheid. Bovendien zijn deze producten microbiologisch gekeurd. Goed om te weten is dat het Worstmakersgilde niet alleen staat voor smaakvolle, maar ook voor veilige en gezonde vleesproducten.
Daarnaast is Guido geslaagd voor zijn meester worstmaker diploma. De opleiding “Meester Worstmaker” is een initiatief van Het Worstmakersgilde en bedoeld om de vakkennis van de aangesloten leden op een nog hoger peil te brengen. Elk onderdeel wordt met een theorie- en praktijktoets afgesloten. Guido, werkzaam bij Slagerij John Hermanns, Nederweert heeft alle toetsen glansrijk doorstaan. Vermeldenswaardig is dat slechts een select gezelschap jaarlijks aan deze opleiding mag deelnemen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst