Skip to content

Laatste week om je op te geven voor de Ospelse vastelaovundjsoptocht

21 januari 2016 | 19:30

Optocht OspelOp maandag 8 februari trekt er weer een bonte stoet door de Ospelse straten. Je kunt je hiervoor nog inschrijven via www.optochtcomiteospel.nl of per mail voorz@optochtcomiteospel.nl tot uiterlijk vrijdagavond 29 januari om 20.00 uur. Daarna is opgave nog wel mogelijk, maar word je niet gejureerd en val je buiten de prijzen.  Op de website vind je ook het reglement terug.

Wil je meedoen, maar heb je nog geen gepaste titel? Meld je toch aan, dan wordt er in ieder geval rekening gehouden met een passende plek in de optocht voor jou/jullie creatie.

Route carnavalsoptocht Ospel

De route is als voorgaande jaren: Aerthijsplein, Stad, Annastraat, Siebenstraat, Korenbloemstraat, Klaproosstraat, Lochtstraat, Meester Hermansstraat, Waatskampzijweg, Waatskamp, Reindersweg, O.L.Vrouwestraat tot aan Aerthijsplein. De optocht start om 13.00 uur. Verzocht wordt om tijdens de optocht geen auto’s of andere obstakels op de route te plaatsen.

Tijdens de kinderoptocht op vrijdagmiddag 5 februari en de grote optocht op maandag 8 februari zullen – voor de duur van de optocht – de bushaltes van Veolia langs de route buiten dienst zijn. De lijnbussen zullen zo mogelijk een omleidingsroute volgen. Probeer hier rekening mee te houden.

Voor vragen: info@optochtcomiteospel.nl of 06 – 28 48 63 93.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie