Skip to content

FysioFitnessNederweert, dé Plus-Praktijk voor Nederweert en Weert

Redactie
22 januari 2016 | 10:04

Advertentie

FysioFitness Nederweert

Vlak voor het einde van 2015 viel er bij FysioFitnessNederweert een feestje te vieren. Huib Janssen, prak- tijkeigenaar, vertelt: “Wederom is de praktijk er in geslaagd de zogenaam- de Plusaudit te behalen, voor zorg- verzekeraars dé meetlat voor kwali- teit. Nu zijn wij voor Nederweert en Weert de enige praktijk, die voor 4 grote ziektekostenverzekeraars voor de derde keer op rij aan de hoogste eisen voldoet en ook de komende 2 jaar weer voorkeursaanbieder voor hun verzekerden is. Naast deze objec- tieve maat werd onze dienstverlening door onze klanten in 2015 met een gemiddelde 9,2 beloond en daar zijn wij bijzonder trots op.

Ook qua diensten heeft de praktijk haar zaken goed voor elkaar. “Wij zijn aangesloten bij diverse landelijke netwerken als Parkinsonnet, MS Zorg, Claudicationet en sinds dit jaar ook bij OncoNet, dat zich richt op het behou- den of verbeteren van lichamelijke theid tijdens of na de behandeling voor kanker. Binnen deze netwerken wordt intensief samengewerkt met specialisten en andere paramedici als ergotherapeut,diëtist en logopedist, waardoor een optimale behandeling gegeven kan worden.” De haal- en brengservice voor cliën- ten, die een operatie hebben onder- gaan en moeilijk naar de praktijk kun- nen komen, is een uitkomst voor veel patiënten. Tevens kunnen zij 6 weken gratis gebruik maken van elleboog- krukken. “Deze service gaan wij op korte termijn aanbieden aan patiën- ten met chronische aandoeningen, die problemen hebben met vervoer naar de praktijk.

Een belangrijke ontwikkeling in de gezondheidszorg kan de verschuiving van Ziekte en Zorg naar Gezondheid en Gedrag worden genoemd. Veel chronische aandoeningen zijn name- lijk leefstijlgerelateerd, hebben te maken met overgewicht, te weinig beweging, roken, stress, alcoholge- bruik. Naast een maatschappelijk probleem met hoge kosten voor ziek- te en verzuim, is dit vooral een indivi- dueel probleem. Huib Janssen: “Leef- stijlgerelateerde aandoeningen zijn COPD, hart-en vaataandoeningen, overgewicht, diabetes type2 en lage rugpijn. Bij het meten van de leefstijl gebruiken wij een digitale vragen- lijst, die checkt op beweging, voe- ding, stress, roken, alcoholgebruik. De klant ziet direct zijn resultaten en samen kunnen we dan bekijken waar de knelpunten liggen. De fysiothera- peut is in zo’n traject de coach, die meedenkt, motiveert en aanstuurt m.b.v. een E-Health programma, dat verandergedrag ondersteunt.

Voor meer informatie staan wij u graag te woord of bezoekt u onze site met diverse instructiefilmpjes.

U heeft áltijd vrije keuze welke fysio- therapie-praktijk u wenst te bezoeken!

FYSIOFITNESSNEDERWEERT
Plus- praktijk voor Nederweert en Weert.
Staat 40c te Nederweert
T 0495-625657
www.fysiofitnessnederweert.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie