Skip to content

‘t Brökske verliest van de koploper

Redactie
26 januari 2016 | 19:00

Brokske verliest van koploper Fermonia BoysZaalvoetbalvereniging ‘t Brokske uit Nederweert heeft niet kunnen stunten tegen koploper Fermonia Boys. In Voerendaal werd voor rust goed stand gehouden (2-1). Na de rust werd het kwaliteitsverschil te groot met een 9-3 eindstand als gevolg.

De doelpunten van Brokske kwamen op naam van Richard van de Kerkhof (2x) en Sven Gommers. De selectie bestond uit: Wulms, van de Kerkhof, Donkers, van Lith, Aben en Gommers. De eerstvolgende wedstrijd zal zijn op vrijdag 12 februari om 20.00(!) uur. Tegenstander is dan regerend kampioen Awt Gelaen.