Skip to content

Gezond en milieubewust diner bij Zorgboerderij Bosserhof

Redactie
11 februari 2016 | 12:00

Advertentie

Michelle Hendriks World MeritIn het nieuws is er dagelijks aandacht voor de wereldproblemen, waaronder armoede en ongelijkheid, milieuvervuiling, verspilling van grondstoffen en voedsel, oorlog en het schenden van mensenrechten. Michelle Hendriks is er van overtuigd dat ook individuen een verschil kunnen maken. Deze zomer neemt ze deel aan een programma om samen met 360 jongeren van over de hele wereld actieplannen op te stellen om deze problemen onder de aandacht te brengen. Dit programma wordt mogelijk gemaakt door World Merit, een non-profit organisatie die samenwerkt met de Verenigde Naties. De focus zal liggen op het bereiken van de 17 Sustainable Development Goals (Duurzame Ontwikkelings Doelen), zoals onder andere “Verantwoordelijk Consumeren“.

Gezond en milieubewust diner bij Zorgboederij-Bosserhof

Om ervoor te zorgen dat ze deze actieplannen kunnen ontwikkelen en uitvoeren, organiseert Michelle een gezond en milieubewust diner om geld in te zamelen. Dit diner vindt plaats op zaterdag 7 mei. Zorgboerderij Bosserhof stelt haar locatie ter beschikking voor het diner, een kookteam stelt het diner samen en bereidt het, vrienden helpen in de bediening en een zangeres komt zingen op de avond zelf. Michelle wil lokale ondernemers vragen of zij het leuk zouden vinden deel te nemen aan dit project, door bijvoorbeeld hun producten als ingrediënten voor het diner ter beschikking te stellen. Alle kleine beetjes helpen! Op deze manier kunnen alle inkomsten van het diner, ingebracht door de gasten, naar het goede doel gaan.

Denk je iets voor Michelle te kunnen betekenen, neem dan contact op met haar via michelle.hendriks.93@gmail.com. Alle ideeën zijn welkom!

Voor meer informatie over het programma waar Michelle met 360 jongeren aan deelnemen KLIK HIER.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie