Skip to content

Cursus Omgaan met Windows en Picasa

Glendi
12 februari 2016 | 11:00

Advertentie

cursus Windows 10Ben je op zoek naar een computercursus? Dan ben je bij Wim Heuyerjans aan het goede adres. In kleine groepjes leert hij je om je computer beter onder de knie te krijgen. Je kunt er terecht voor de volgende cursussen:

  • Omgaan met Window: tijdens deze cursus krijg je de basis van het computergebruik aangeleerd zoals onder andere veilig internetten, e-mail en mappenstructuur. Je kunt de cursus ’s avonds en ’s middags volgen.
  • Digitale fotobewerking: tijdens deze cursus leer je in 7 lessen omgaan met het populaire fotobewerkingsprogramma Picasa. Met dit programma kun je foto’s bekijken, bewerken, beheren, presenteren en afdrukken. Ook leer je hoe je een fotoboek maakt.

De cursussen worden gegeven in gemeenschapshuis Pestoeërskoel in Leveroy. Ook is het mogelijk om privéles te volgen op locatie. Meer informatie of aanmelden kan via 0495 – 651 687 of e-mail amjjthijssen@hotmail.com

Advertentie

1 Reactie

  1. Hey, ik zie dat er staat dat er een picasa cursus gegeven word. Maar google heeft bekend gemaakt om picasa over 2 maanden te stoppen


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie