Skip to content

Kick-off GO! Battle

Glendi
17 februari 2016 | 19:15

Advertentie

Kick-off GO BattleDe GO! Battle van Gilde Opleidingen, Punt Welzijn en het Weerter bedrijfsleven is begonnen. Dinsdag 16 februari werd het startschot gelost.

Vierdejaars MBO-studenten marketing en communicatie gaan marketingacties bedenken en uitvoeren om zo geld inzamelen voor drie verschillende goede doelen: Mantelzorg waardering, Maatjes en Dr. Joe-Hoe. Dit doen ze in samenwerking met Punt Welzijn en coaches van de Rabobank, Regus Maastricht, Inzigd en Bob’s Adventure Store.

In teams strijden de studenten tegen elkaar. Ze leren een marketingplan schrijven, tactische beslissingen nemen, acties uitvoeren en gebruik te maken van diverse media. Hierbij worden ze geholpen door enthousiaste coaches uit het bedrijfsleven.

Paul Fonteijn, accountmanager MKB van Rabobank Weerterland en Cranendonck, werkt graag mee aan dit project: “Onze bank staat midden in de samenleving. Ik vind het leuk om op deze manier ondersteuning te geven aan de GO! Battle voor een goed doel. Wij delen onze kennis met deze groep jongeren en ondersteunen ze bij het maken van keuzes.”

Elk team krijgt tot 23 juni de tijd. Op 30 juni, de finaledag, presenteren de teams een overzicht van hun inspanningen en wordt de winnaar bekendgemaakt.
Sacha Jagers, vierdejaars MBO-student van Gilde Opleidingen: “Van de GO! Battle leer je veel meer dan een standaard stage. Je hebt alle vrijheid in dit project en krijgt ondersteuning van enthousiaste coaches uit het echte bedrijfsleven.”

Hoofdsponsor Punt Welzijn is een dienstverlenende organisatie voor jeugd- en jongerenwerk, senioren en gehandicapten, vrijwilligers en mantelzorgers, buurtbewoners en nieuwkomers in Weert en omstreken. Zij investeren in dit project omdat ze zoveel mogelijk studenten een leerplek buiten school willen bieden. En zeker als dit in combinatie kan met ondersteuning voor een goed doel. Elk team krijgt van Punt Welzijn een startkapitaal om een succes te kunnen maken van deze opdracht.

Sanne Kuepers van Mantelzorg waardering was blij verrast te horen dat de studenten voor dit goed doel hebben gekozen. “Mooi dat er nu ook een keer voor de mantelzorgers wordt gezorgd. Wellicht leidt dit ook nog tot het bereiken van meer jonge mantelzorgers, want dat zijn er meer dan je denkt”.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie