Skip to content

Drie thuiswedstrijden voor VC Fortutas vandaag

20 februari 2016 | 15:00

Fortus Jongens B1 Kampioen-1Zaterdagmiddag staan er drie thuiswedstrijden van de teams van VC Fortutas op het programma. Om 17.00 uur spelen Dames 1 tegen VC Athos ’70 Dames 4. Fortutas staat momenteel 8e in de competitie en VC Athos ’70 is momenteel de nummer 4. Lukt het om weer punten te pakken voor VC Fortutas?

Op dat moment start ook de wedstrijd Jongens B1 tegen Hovoc Jongens B1 in de hoofdklasse. Onze Jongens B1 en de Jongens B1 van Hovoc speelden in de eerste competitiehelft beide in hun eigen eerste klasse en werden allebei kampioen. Nu dus de topwedstrijd van deze twee kampioenen van de eerste klasse in de hoofdklasse. Dit heeft alles in zich om mooie wedstrijd te gaan worden.

Ten slotte begint ook de wedstrijd in de Topklasse van onze Meisjes C1 op 17.00 uur tegen de Somas Activia uit Sint Anthonis. Deze eerste wedstrijd in een serie van drie in deze Topklasse competitie staat nu al bol van de spanning. Waarschijnlijk gaan deze 3 wedstrijden uitmaken wie de kampioen van de Topklasse Meisjes C gaat worden in de Regio Zuid. Onze meiden speelden 3 weken geleden in Helmond Polaris helemaal weg met een 4-0 overwinning. Somas Activa is een tegenstander van topniveau. Tijdens de voorronde van het NOJK op 2 januari 2016 speelde Fortutas ook al tegen Somas Activa en toen werd het 1-1 in sets waarbij Fortutas een beter saldo behaalde. Echter deze competitiewedstrijd zal leiden tot een echte winnaar, bij een mogelijke gelijke stand van 2-2 in sets zal een 5 beslissende set een winnaar aanwijzen. Meiden heel veel succes.

Tot zaterdagmiddag om 17.00 uur in de sporthal de Bengele Nederweert om de Fortutas teams aan te moedigen en te kunnen genieten van attractief volleybal op topniveau.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie