Skip to content

Huyskamer Daatjeshoeve en House of Brocante “voelen” zich bij elkaar Thuys!

Redactie
26 februari 2016 | 19:29

Advertentie

Huyskamer Daatjeshoeve en House of BrocanteTijdens een prettig gesprek onder het genot van een (h)eerlijk diner hebben Conny van Laer (House of Brocante) en Pieter van ‘t Zand (Huyskamer Daatjeshoeve) een mooie samenwerking tot stand gebracht.

Vanaf heden vind je in de sfeervolle Huyskamer prachtige brocante items/artikelen afkomstig van House of Brocante. Tevens krijgt de klant bij House of Brocante bij besteding vanaf 10 euro een kortingsbon van 10% op een 3-gangenmenu bij Huyskamer Daatjeshoeve. Ga snel eens langs bij de Huyskamer om te dineren of te genieten van deze unieke items!

Huiskamer Daatjeshoeve – ook voor een heerlijk diner

De Daatjeshoeve is gebouwd in 1941 door een rijke industrieel uit Weert, de heer Waltje Gruythuysen. Deze in de oorlog gebouwde boerderij heeft hij vernoemd naar zijn vrouw: Daatje, vandaar de naam Daatjeshoeve. Pieter van ’t Zand en Heske Hofstede zijn de nieuwe maar inmiddels ook bekende beheerders van de Daatjeshoeve. “We zijn meer dan alleen een fiets- en wandelcafé. Je kunt er tegenwoordig ook terecht voor een heerlijk diner of gezellige feestjes, partijtjes of vergaderingen,” vertelt Heske. Alle gerechten die bij Huyskamer Daatjeshoeve worden bereid, zijn dagvers. Chefkok en eigenaar Pieter zegt altijd “Koken is een kunst, Gun ons de tijd”.

Meer informatie of reserveren? Neem een kijkje op de website www.daatjeshoeve.nl

Daatjeshoeve

Huyskamer Daatjeshoeve en House of Brocante 3 Huyskamer Daatjeshoeve en House of Brocante 2 Daatjeshoeve ingang

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie