Skip to content

Rommel gedumpt in natuur

Redactie
28 februari 2016 | 13:46

Advertentie

Rommel gedumpt in natuur nederweertEen wandelaar heeft aan de Banendijk op twee locaties rommel aangetroffen. In de open natuur lag vervuild geïmpregneerd hout, een stuk kunstgras en een rode overall.

Rommel gedumpt in natuur

Wellicht dat iemand de spullen herkend of weet van wie die spullen zijn geweest. “Ik vind het een grof milieu delict gezien het feit dat dit naast natuur reservaat De Banen is gevonden. Zou de dader dit op jullie site zien dan krijgt hij het lichtelijk Spaans benauwd en laat hij het de volgende keer.” aldus de vinder.

Mocht je iets gezien hebben? Bel dan met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000

Advertentie

6 Reacties

  1. Dat zal nog wel meer gebeuren.ma ja dat is de gemeente zelf veel schuld van.moeten ze maar nier alles zo duur maken .en per kilo afval geld vragen daarom dumpen de mensen dat.als ze de kilo prijs weg halen van het vuil dan zal het veel minder zijn met dumpen van vuil..

    • Ligt aan de mentaliteit van de mensen, Hans. En de kilo prijs weglaten is geen optie. Dan gaat het vast recht omhoog en is iedereen duurder uit, jij ook. Nee, flink bekeuren, als ze de dader kunnen vinden, maar dan ook flink, misschien dat ze daarvan leren

    • Ik vind het inderdaad wel erg makkelijk om de gemeente hiervan de schuld te geven. Afvalverwerking kost nu eenmaal geld. Er zijn jammer genoeg een hoop mensen die hun rommel liever ergens dumpen dan het (voor een paar cent) in de kliko te gooien of (gratis) naar de milieustraat brengen. De enige remedie is dikke boetes uitschrijven voor deze aso’s.

    • Tja, leg de schuld maar bij de gemeente, is lekker gemakkelijk. Is het zelfde verhaal als de containers voor “plastic” afval. Te weinig plaats zegt men dan heel gemakkelijk maar volgens mij zijn het toch steeds”de mensen” welke kiezen voor dumpen.
      Aanpakken die hap, alleen jammer dat ze moeilijk te pakken of te achterhalen zijn.
      Schijnbaar is er wel geld voor de aanleg van een kunststof-grasveld maar niet voor de afvoer van afval.
      Nee Hans, ik ben bang dat je er een hele kromme redenering op na houd.
      De onlangs aangehouden “fietsendieven” is zeker een fout van de fietsenhandelaren,, ze vragen te veel voor een fiets en werken zo diefstal in de hand.

  2. die rommel heb ik 11 febr al op facebook geplaatst

  3. Wat afval . Op de auto’s van van Gansewinkel staat afval bestaat niet . Klopt dit of klopt dit niet .


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie