Skip to content

RascalFest is terug en beter dan ooit!

Glendi
4 maart 2016 | 12:01

Advertentie

Rascalfest 2014 Powerslave Skyway Avenue F.A.R.T. Twenty Sicks Disco HaRo Powerslave

Enkele weken geleden werd bekend dat RascalFest definitief een vervolg in 2016 krijgt en wel op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni. Het wordt weer ouderwets gezellig met een flinke portie goede muziek, maar rebels als de organisatie is, hebben zij het concept omgegooid.

In 2014 vond de vorige editie van RascalFest plaats. Een geslaagde editie, maar de organisatie wist zeker dat ze er meer uit konden halen. In plaats van het organiseren van een nieuwe editie in 2015, hebben zij ervoor gekozen op zoek te gaan naar een nog betere opzet van het festival. Nu, in 2016, hebben ze het voor elkaar! Tijdens deze editie ligt de focus niet alleen op muziek, ook eten en bier zullen veel aandacht krijgen. Natuurlijk geen gewoon eten en bier, want dat vinden de Rascals niet spannend genoeg.

De bezoekers van de editie in 2014 wisten hun weg naar de speciaalbieren bar goed te vinden. Dit jaar blijft het daarom niet bij een simpele bar met maar zes soorten speciaalbier. Er wordt een complete Speciaalbier Area ingericht waar verschillende regionale, nationale en zelfs internationale bierbrouwers hun eigen gebrouwen speciaalbieren tappen. De place to be voor elke bierliefhebber.

Verder zul je er geen frikadel uit een simpele kraam kunnen eten, maar heerlijke gerechten geserveerd uit innovatieve Food Trucks.  Zorg dus dat je met een lege maag komt!

Door al die extra’s zou je bijna de muziek vergeten, maar de organisatie vergeet dit natuurlijk niet. Die zijn al druk bezig met het samenstellen van een gevarieerd programma. Binnenkort worden de eerste namen bekendgemaakt. Houd dus de website www.rascalfest.nl en de Facebookpagina in de gaten!

Advertentie

1 Reactie

  1. Super, ga zeker weer proberen aanwezig te zijn! Knap dat ze het toch weer proberen, goed initiatief!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie