Skip to content

Koken voor mannen

Redactie
16 maart 2016 | 10:00

Advertentie

kook workshopTegenwoordig zien we steeds meer mannen steeds vaker in de keuken staan. Noodgedwongen of ook voor hun plezier? Het blijkt beide. Lesgevers Nicole Meusen en Teja van der Heijden van Kookookweert vinden het noodzakelijk dat ook jongens en mannen een aantal gezonde maaltijden voor zichzelf leren koken! Ze starten in april een cursus “Basis koken” in de Pinnenhof in Nederweert.

Samen koken en eten is olie voor de vriendschap

Tijdens de bijeenkomsten werken ze met een overzichtelijk programma, waarin stap voor stap de basistechnieken worden uitgelegd en toegepast. Het doel van de cursus is dat een man aan het einde van de rit in staat is met losse ingrediënten op een ontspannen wijze een voedzame en gezonde maaltijd te creëren.

De nieuwe groep basiskoken vindt plaats in de keukens van de Pinnenhof in Nederweert. De cursus vind plaatst op maandagmiddag.

Je kunt je aanmelden via de website www.kookookweert.nl of mail kookookweert@gmail.com. Je kunt ook bellen met Teja van der Heijden 06-12088548 – Nicole Meusen: 06-25368656

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie