Skip to content

Merefeldia gaat Scoren voor de club!

16 maart 2016 | 8:25

Scoren voor de clubDe jeugdleden van de categorieën C tot en met F van de voetbalvereniging Merefeldia gaan scoren voor hun club. Bijna 300 jeugdspelers -jongens en meisjes- gaan in de periode van zaterdag 19 maart tot 9 april geld inzamelen voor een jeugdhoek in het clubhuis en een eerste reservering voor een tweede lichtinstallatie. Deze laatste is nodig om alle actieve leden voldoende faciliteiten te bieden voor training en wedstrijden.

De teamleiders zijn reeds gebriefd om hun belangrijke rol goed te kunnen vervullen. Zij informeren en motiveren de spelers van hun team om een goed resultaat te realiseren. Voor de best presterende spelers zijn prijzen beschikbaar gesteld door twee sponsors Pins & Pints (twee bowlingparty’s) en Palmen Sport (een voetbal). Het best presterende team krijgt een barbecue aangeboden door de serviceorganisatie van Scoren voor de club.

In het weekend van 9 april wordt een eerste balans opgemaakt; de officiële afsluiting en prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Doedag van Merefeldia op zondag 12 juni.

Hoe werkt de actie?
Jeugdleden ontvangen een Scorekaart waarmee ze ouders, opa’s en oma’s, familie, vrienden en kennissen benaderen en vragen om één of meerdere vakjes open te krassen. Het bedrag onder het vakje is de donatie aan de club en als dank ontvangen zij aantrekkelijke korting coupons.

Steun de jeugdleden van Merefeldia om van de actie een groot succes te maken!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie