Skip to content

Wil je niet

Glendi
19 maart 2016 | 20:00

Advertentie

Ruben Weekers NederweertHet is een doorn in het oog, een heet hangijzer binnen veel gezinnen. Overal waar ooit door te neuken één of meerdere kindjes werden verwekt, is er sprake van strijd binnen het gezin over het opruimen van slaapkamers. Deze ruimten zijn namelijk vaak landschappen van sokken afgewisseld met enkele onderbroeken die rakelings naast een leeg bord met pastaresten zijn geland. Het zijn vaak slagvelden waar een ferme burgeroorlog aan kledingkeuzes werd uitgevochten, slagvelden die dan vervolgens worden besproken aan de keukentafel, wetend dat volgende week hetzelfde onderwerp ter discussie staat.

In tegenstelling tot voorgaande beschrijving kunnen deze termen ook een stuk eufemistischer; het zijn namelijk ook prachtige eilandkamers waarin kledingstukken de wereldkaart uitbeelden. Aangekomen bij het bed vindt men vaak nog de recentere kledij, afgetopt met opladers, petjes en een verdwaalde volgespoten sok.
De patstelling is daarom dus deze: ondanks de slaapkamers bron van comfort, dient deze ten alle tijden geruimd casu quo gereinigd te zijn. De ongehoorzame telg van de desbetreffende familie zal vervolgens ten alle tijden trachten te ontsnappen aan dat regime. Onwetend dat zijn oude sperma in de sok op zijn kamer dusdanig lang op zijn bed heeft gelegen, er een bevruchting tussen de sok en zijn mannelijke zaad heeft plaatsgevonden wat mettertijd geboortes van kinderen met permanente beenwarmers en handschoenen zal opleveren. Deze kleine bontjasjes zullen zich gaandeweg de evolutie vermenigvuldigen met ‘normale’ mannen (voor zover dat kan, respect voor de vrouw (sorry voor vorige week feministen)), al deze fellatio, lambendo en irrumabo zal over honderden jaren door de evolutie resulteren in baardgroei bij vrouwen. De gedachte aan een Katja Schuurman met stoppelbaard is dusdanig weerzinwekkend dat er daarom wel degelijk iets overwogen dient te worden wat betreft het opruimen van kamers; het levert namelijk nóg meer haar tussen de tanden van mannen op.

Ongetwijfeld zal ieder doorsnee gezin herkennen waar bovenstaande discussie naartoe gaat, tegelijkertijd is dit ook een onderbouwing voor het feit dat het zóveel mensen gebeurt dat het een niet tegen te gaan verschijnsel is van de menselijke natuur. En met de natuur daar wil je geen problemen mee: op den duur krijg je namelijk kinderen met aangeboren handschoenen en pluchen buikvullingen. Wil je niet, want die kinderen poepen pluisjes die vervolgens de wc-buis in treinen verstoppen en daardoor krijg je op den duur nóg meer vertraging en stinkende treinen. Wil je niet.

Advertentie

1 Reactie

  1. volgens mij is dit uit eigen ervaring geschreven, maar ik geloof niet dat dit iets is om trots op te zijn


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie