Skip to content

Heitje voor een karweitje Scouting Nederweert

Glendi
24 maart 2016 | 15:00

Advertentie

Scouting Nederweert - Heitje voor n karweitjeAanstaande zaterdag 26 maart houdt Scouting Nederweert haar jaarlijkse ‘Heitje voor een karweitje’-actie. Van 10.00 tot 15.00 zullen behulpzame jeugdige scoutingleden langs de deuren gaan om tegen een kleine vergoeding allerhande klusjes te doen voor de Nederweertenaren. Traditiegetrouw maken de leden hun ronde in scoutinguniform en zijn zij gewapend met de bekende deurstickers.

Met deze actie rondom de paasdagen proberen de welpen geld in te zamelen voor de eigen speltak-kas zodat ze tijdens hun bijeenkomsten door het jaar heen, maar voornamelijk tijdens hun zomerkamp, allerlei avontuurlijke, sportieve en in ieder geval leuke activiteiten kunnen doen. Zoals gebruikelijk ontvangt iedere sponsor een deursticker. Als je deze op of bij je voordeur plakt dan gaan andere scouts jouw huis voorbij.

Laat de komende dagen je statiegeldflessen, leeg glaswerk en oud papier dus nog maar even staan. Maar ook voor het plakken van een fietsband, het bakken van een cake, het vertellen van een mop of een rondje lopen met de hond draaien de jongens en meisjes hun hand niet om. Voor het spreekwoordelijke ‘heitje’ staan de Nederweerter scoutingleden graag voor je klaar. Van oudsher was zo’n ‘heitje’ een (gulden-)kwartje waard, maar tegenwoordig mag iedereen uiteraard geven wat je zelf wil. Dit jaar krijgen de jongere leden ook een kluskaart mee, op deze kaart staan een aantal suggesties voor de karweitjes.

Scouting Nederweert is een eigentijdse jeugdvereniging die iedere week een actief, avontuurlijk, creatief en leerzaam programma biedt dat past bij de jeugd anno 2016. Zowel op het water als op het land is het een uitdagende vrijetijdsbesteding voor jeugdleden van 4 tot 23 jaar, en natuurlijk ook voor volwassenen, bijvoorbeeld als leiding. Meer informatie over Scouting Nederweert vind je op www.scoutingnederweert.nl 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie