Skip to content

Wie wint de Weerterlandprijs 2016?

Glendi
25 maart 2016 | 9:45

Advertentie

WeerterlandprijsHet Weerterland telt tal van succesvolle en inspirerende ondernemers. Ondernemers met diensten en producten om trots op te zijn. De Weerterlandprijs biedt een podium om deze ondernemers in de schijnwerpers te zetten. De eerste editie in 2014 werd gewonnen door geitenmelkerij van Summeren uit Stramproy. Weert de Gekste mocht zich winnaar van de productprijs noemen en samenwerkingsverband het Cultureel lint won de RABO verbindingsprijs. Op vrijdag 4 november 2016 wordt de Weerterlandprijs voor de tweede keer uitgereikt.

In de editie van 2016 kunnen ondernemers uit zowel Nederweert als Weert meedingen naar de eervolle prijzen. MKB Midden-Limburg heeft als initiatiefnemer een breed gedragen organisatiecomité geformeerd waarin alle geledingen van het Weerter en Nederweerter bedrijfsleven zijn vertegenwoordigd. Om elke ondernemer een kans te geven, kunnen naast banken en accountants ook bijvoorbeeld bedrijfsorganisaties of ondernemers zelf een nominatie invullen. Genomineerden van eerdere edities zijn uitgesloten van deelname.

Beide gemeentes hebben enthousiast hun medewerking toegezegd en serviceclub Rotary Weert land van Horne zal ook deze editie zorgen voor een stijlvolle eindmanifestatie in het Munttheater van Weert. Doel van de Weerterlandprijs 2016 is de regio én het lokale ondernemerschap te profileren, verbinden en versterken.


Ken je of ben je een onderneming die in aanmerking komt voor de Weerterlandprijs 2016? Of maak je het mooiste of meest aansprekende product van het Weerterland? Nomineer deze ondernemer of dit product dan via de website www.weerterlandprijs.nl. De aanmeldingstermijn sluit op 15 mei 2016. De aanmelding voor het beste product loopt door tot 1 oktober 2016.

Toegangskaarten voor de feestelijke eindmanifestatie op 4 november 2016 zijn verkrijgbaar via de website www.munttheater.nl en kosten 69 euro excl. BTW.

Foto: Dion Huibers

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30
2024_09_16 Arbeidsmarktregio Midden-Limburg zet koers met ondertekenen intentieverklaring
Samen arbeidsmarktregio Midden-Limburg versterken
17 september 2024 | 7:00
Succesvol congres Europese carnavalsbonden in Weert 4
Opmaat naar het aankomende Vastelaovendseizoen
16 september 2024 | 21:02

Advertentie