Skip to content

Gloednieuw Waanzinnig Winkelweekend

Redactie
29 maart 2016 | 13:26

Advertentie

vuurspuwer Op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei, de dagen voor Moederdag in Nederland, presenteert Centrummanagement Weert een gloednieuw evenement: het Waanzinnig Winkelweekend Weert. Met als pijlers waanzinnige winkelacties, een feestelijke Late Night Shopping en een programma vol straattheater zet de stad in op een winkelbelevenis met nieuw positief elan.

Waanzinnige Winkelacties
Op zoek naar het mooiste, liefste en leukste Moederdag-cadeautje? In Weert ga je het vinden! Vrijdag 6 en zaterdag 7 mei staat de binnenstad in het teken van waanzinnige acties. Veel ondernemers presenteren nieuwe producten, kortingen, geven prijzen weg of organiseren andere speciale acties.

Late Night Shopping
Na het enorme succes van de winterse Midnight Shopping maakt Weert zicht op voor een minstens zo feestelijke avond in de lente! Kom naar de Late Night Shopping in Weert op vrijdag 6 mei en geniet tijdens het winkelen van verrassend en spectaculair entertainment. Winkels in de binnenstad blijven open tot maar liefst 23:00 uur, dus bezoekers hebben ruim de tijd om het ideale Moederdag-cadeautje uit te zoeken. Perfect ook om het winkelen te combineren met een bezoekje aan de lokale horeca. Het Waanzinnig Winkelweekend Weert herbergt vele speciale winkelacties die je niet mag missen!

Straattheater
Humoristisch, spannend en spectaculair: het straattheaterprogramma van het Waanzinnig Winkelweekend Weert heeft het allemaal in zich. Bezoekers genieten samen van afwisselend en verrassend straattheater en kunnen dit combineren met gezellig shoppen in de binnenstad van Weert. Het straattheaterprogramma vindt zowel op vrijdag 6 als zaterdag 7 mei plaats. Ook tijdens de Late Night Shopping zien bezoekers van de binnenstad tijdens het winkelen diverse artiesten.

Meer informatie over het Waanzinnig Winkelweekend Weert is te vinden op www.winkelweekend.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie