Skip to content

Sandra start “Autismeprikkels” in Nederweert

Redactie
5 april 2016 | 14:00

Advertentie

Sandra Stultiens-HoubenSinds kort is “Autismeprikkels” gevestigd in Nederweert. 
Autismeprikkels is een kleinschalige onderneming waar persoonlijke aandacht, oplossingsgerichte begeleiding en samenwerken centraal staat. 

Je kunt bij Autismeprikkels terecht voor begeleiding, coaching, advies en educatie omtrent Autisme, AD(H)D en/of prikkelverwerkingsproblemen.

  • Ben je ouder van een kind met een (vermoeden) van autisme en/of AD(H)D en heeft je kind huiswerkbegeleiding nodig, persoonlijke begeleiding of heb je specifieke vragen over moeilijkheden in de opvoeding? 
Heb je misschien het vermoeden dat je kind op school overprikkeld wordt en zoek je iemand die mee kan kijken op school en kan adviseren over aanpassingen waardoor er een betere balans tussen school en thuis ontstaat?
  • Ben je leerkracht of begeleider en heb je een vraag over Autisme, AD(H)D, prikkelverwerkingsproblemen of heb je behoefte aan professionalisering? Heb je behoefte aan iemand die samen met je brainstormt over hulpvragen?
  • Vermoed je dat je zelf autisme, AD(H)D of prikkelverwerkingsproblemen hebt en wil je coaching van iemand die kijkt naar je sterke kanten en je vaardigheden leert om je minder sterke kanten te ontwikkelen. Wil je meer zelfvertrouwen krijgen of wil je gewoon meer weten wat autisme inhoud?
  • Raak(t) jezelf of je kind snel overspoeld door prikkels, heb je wel eens gehoord van een Squease drukvest en zou je dit graag 2 weken kosteloos willen uitproberen.

Dan ben je bij Autismeprikkels aan het juiste adres!

Neem vrijblijvend contact op door een mail te sturen naar autismeprikkels@gmail.com of door te bellen met het telefoonnummer dat te vinden staat op de site. 

Autismeprikkels kijkt altijd naar de ondersteuningsbehoefte en naar de hulpvraag. Een diagnose is daarom ook niet perse nodig om gebruik te kunnen maken van de diensten van Autismeprikkels.

logo Autismeprikkels

Autismeprikkels is een initiatief van Sandra Stultiens-Houben. Zij is Leerkracht en (Master Special Educational Needs) Autismespecialist. Daarnaast is ze co-auteur van het boek Prikkels in de groep!

www.autismeprikkels.nl
www.facebook.com/autismeprikkels

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04

Advertentie