Skip to content

Kijkdag SBO Het Palet

Redactie
7 april 2016 | 19:00

Advertentie

Project Ei van Columbus 2016SBO Het Palet is deze week gestart met de jaarlijkse themaweken. Het thema van dit jaar is “Het ei van Columbus”. Dit houdt in dat de alle leerlingen van zowel de onder-, midden- als bovenbouw de komende twee weken bezig zijn met techniek en wetenschap. In deze periode wordt er op tal van manieren aandacht geschonken aan dit onderwerp.

De themaweken werden afgelopen maandag in de aula geopend met een  heuse teletijdmachine. Einstein en Columbus, die zelfs een indiaan  hadden meegenomen, verschenen op het podium.

Ben je benieuwd wat de kinderen allemaal tijdens zo’n themaweek ontdekken, kom dan donderdag 14 april naar de Beatrixlaan. Je hebt van 17:00 uur tot 19:00 uur de kans om een kijkje te nemen in de school.

SBO Het Palet

Het Palet is een speciale basisschool in Weert. Het is een school waar ze er trots op zijn dat ze kinderen mogen begeleiden in hun groei naar volwassenheid. Ze zoeken naar mogelijkheden om kinderen zich zo breed en optimaal mogelijk te laten ontwikkelen, natuurlijk op leergebied, maar ook in hun “mens“-zijn.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Hoogspanningsmast-beschadigd-Zandstraat-Kelpen-Oler-2
Nederweert valt ook onder het zoekgebied
7 oktober 2024 | 9:12
2024_10_06 Koopzondag Nederweert-17
Mooi weer trok veel bezoekers naar het centrum
6 oktober 2024 | 20:00
2024_10_06 Synchroon team ZPC Nederweert
Het wedstrijdseizoen is weer begonnen!
6 oktober 2024 | 19:22
default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49

Advertentie