Skip to content

RascalFest vergeet lokaal talent niet!

8 april 2016 | 20:25

Met 3 nieuwe bevestigingen begint de line up van RascalFest, dat op 3 en 4 juni plaats vindt in Manege de Kraal, vorm te krijgen. Regionaal talent wordt hier zeker niet bij vergeten!

Kill All Pandas

Kill all PandasOm te beginnen Kill All Pandas. Vier boerenjongens met een passie voor raggen. Ze brengen hun unieke combinatie van Punk, Grunge en Stonerrock naar het podium zonder daarbij de toegankelijkheid naar het publiek te verliezen. Met optredens op oa het Solar Festival, de ECI, en de Bosuil zijn we ervan overtuigd dat deze jongens de RascalFest bezoeker niet zal vervelen! Benieuwd? De debut EP van Kill all Pandas “Killing Time” is te vinden op iTunes en Spotify.

 

Puyn

PuynsNaast Kill all Pandas zal ook Puyn er een gezellig zooitje van komen maken. Een specifiek genre valt er niet aan vast te knopen; van rap tot punk en van hardcore tot metal, deze mannen zullen het in hun eigen visie laten horen. Met zowel Engels als Nederlandstalige nummer zorgt Puyn voor een memorabele energieke live show. Puyn’s eerste single “Goeie Monster” was de Song van de Avond op Nu of Nooit, met optredens in Nederland en België timmert Puyn hard aan de weg.

F.A.R.T.

FART Nederweert

Drie keer is scheepsrecht, F.A.R.T. is voor de 3e keer toegevoegd aan de line up en wordt inmiddels gezien als de Rascal huisband. De Fabulous Acoustic Rock Tribute, afgekort F.A.R.T, is de akoestische rockband uit Nederweert. Ze spelen nummers die voornamelijk gaan over de geneugten van het leven. Net als andere jaren met pretogen, een dikke vette lach en schaele zeiver in dialoog met het publiek.

 

Tenslotte willen we ook nog een nieuwe brouwer bekend maken, en ook geen onbekende in zowel de regio alsook de bierfestival wereld. Biersommelier Rob Driessens van Dennenoord heeft naast een succesvolle horeca onderneming ook zijn eigen brouwerij en een jaarlijks eigen bierfestival wat inmiddels een begrip is in de regio. De Rascals moeten eerlijk toegeven dat dit festival toch wel een inspiratiebron voor hen geweest is. Zijn bekendste bier ‘Iezere Menke’ (Gebrouwen ter ere van de geboorte van zijn zoon) zal bij ons zeker niet ontbreken.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie