Skip to content

Zorgcentrum St. Joseph start met een uitleenpunt medische hulpmiddelen

Redactie
12 april 2016 | 12:32

Advertentie

Zorg Outlet Medicura Nederweert-2Rolstoelen, bedden, rugsteunen, douchekrukjes, toiletverhogers, drempelhulpen, elleboogkrukken en rollators: allerhande hulpmiddelen zijn vanaf 18 april 2016 te leen of te huur bij het uitleenpunt in zorgcentrum St. Joseph in Nederweert. Dat is het nieuwe uitleenpunt voor de gemeente Nederweert .

Zorgorganisatie Land van Horne werkt samen met Medicura, specialist in medische hulpmiddelen, om klanten dichtbij huis te kunnen voorzien van hulpmiddelen. Vanaf maandag 18 april openen zij samen het uitleenpunt in St. Joseph in Nederweert waar kleine hulpmiddelen direct verkrijgbaar zijn. Voorheen was er een uitleenpunt in Aan Stad Thoes in Ospel en Agneshof in Nederweert. Het nieuwe uitleenpunt in St. Joseph heeft ruimere openingstijden. Het is van maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 17.00 uur.

Lenen en huren van hulpmiddelen
Het lenen van veel hulpmiddelen is gratis. De zorgverzekeraar vergoedt deze uitleen. Je hoeft dus geen lid te zijn van een vereniging of dergelijke. Loophulpmiddelen kun je per dag huren. Bij het uitleenpunt St. Joseph kunnen hulpmiddelen direct worden geleend of gehuurd.

Snelle service
Is een hulpmiddel niet aanwezig, of hebben mensen één van de grotere hulpmiddelen nodig, zoals bedden, matrassen of tilliften, dan komt Medicura deze thuisbezorgen en installeren. Bovendien kunnen mensen een goede uitleg verwachten over het hulpmiddel.

Wil je meer weten?
Wil je meer informatie over de Land van Horne uitleenpunten? Bel dan met 0900-333 55 55. Uitgebreide informatie vind je op www.landvanhorne.nl of www.medicura.nl. De Medicura klantenservice is bereikbaar op 088-007 11 00.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30
2024_09_16 Arbeidsmarktregio Midden-Limburg zet koers met ondertekenen intentieverklaring
Samen arbeidsmarktregio Midden-Limburg versterken
17 september 2024 | 7:00
Succesvol congres Europese carnavalsbonden in Weert 4
Opmaat naar het aankomende Vastelaovendseizoen
16 september 2024 | 21:02

Advertentie