Skip to content

Projecten voor Architectuurprijs gezocht

Redactie
21 april 2016 | 20:00

Advertentie

oost indische inkt penOp 26 juni aanstaande vindt de jaarlijkse uitreiking van Architectuurprijs van Weert en Nederweert plaats. Dit jaar is het thema ‘aanbouwen aan woningen‘. De Stichting Architectuurlijk Weert, die dit evenement organiseert, is op zoek naar projecten die hiervoor genomineerd kunnen worden. Dergelijke projecten dienen niet ouder te zijn dan 8 jaar en dienen gesitueerd te zijn binnen de gemeenten Weert en Nederweert.

Projecten voor Architectuurprijs gezocht

Iedereen kan een project indienen door het insturen van een korte omschrijving, het adres en enkele foto’s van het project, het jaar van realisatie, de naam van de eigenaar, de betrokken architect en uitvoerende partij. Stuur uw voorstel vóór 9 mei aanstaande per e-mail naar: architectuurlijkweert@gmail.com.

De genomineerde projecten zullen begin juni bekendgemaakt worden en de stemming voor de publieksprijs kan vanaf dat moment plaatsvinden op de website www.architectuurlijkweert.nl of via de marktpresentatie op zaterdag 11 juni. Een vakjury zal uit de genomineerde projecten de winnaar van de Architectuurprijs voor Weert en Nederweert kiezen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00
Politieauto-politie-stock 2024
Laat je niet neppen, wees alert
27 september 2024 | 13:56
Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00

Advertentie