Skip to content

Jouw taart in al onze winkels….

Redactie
22 april 2016 | 13:26

Advertentie

Hema taart wedstrijdIn november 2016 viert HEMA haar 90ste verjaardag. Om dit te vieren dagen ze iedereen uit om de allerlekkerste taart te maken. Deze taart wordt in juni gekozen door een professionele jury, bestaande uit o.a. Marcus Polman, jurylid bij MasterChef Holland, Monique van Loon van Culy.nl en John Vermin, manager bakkerijen van HEMA. De voorrondes vinden plaats van 17 t/m 23 mei in zes verschillende steden, waarvan Weert er één is.

De wedstrijd

Taartbakkers uit heel Nederland kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via www.hema.nl/taartbakwedstrijd. Hier kan men het recept en een foto van de taart uploaden. Nadat ze een bevestigingscode hebben ontvangen, kunnen deelnemers de taart tijdens de voorrondes tussen 17.00 en 19.00 uur op vastgestelde data persoonlijk presenteren in één van de geselecteerde vestigingen: Zwolle, Groningen, Rotterdam, Amsterdam, Arnhem of Weert. Een vakjury* zal daar de lekkerste taarten kiezen die doorgaan naar de finale. De beste 90 taarten mogen gepresenteerd worden tijdens de finale op 2 juni op het kantoor van HEMA in Amsterdam.

John Vermin, manager bakkerijen van HEMA over de actie: “Omdat we de winnende taart ook echt gaan opnemen in ons assortiment, is er wel een aantal voorwaarden gesteld. Dat gaat bijvoorbeeld over vorm en hoogte en dat de taart zoet en niet hartig moet zijn. De exacte voorwaarden en de te winnen prijzen worden hier vermeld. Daarnaast kiezen we ook de creatiefste taart. Deze taart komt niet in ons assortiment en mag dus helemaal out of the box worden bedacht en gebakken. We verwachten heel veel animo voor de wedstrijd. Vijf jaar geleden hebben we dit al op kleinere schaal gedaan, maar bakken is door alle leuke TV programma’s nu echt een fenomeen geworden in Nederland. We laten ons graag verrassen!”, aldus John Vermin.

De finale van de Grote HEMA Taartbakwedstrijd is op donderdag 2 juni op het Amsterdamse hoofdkantoor van de HEMA. Op die spannende dag wordt de winnende taart gekozen uit 90 inzendingen en deze taart is vanaf de officiële verjaardag verkrijgbaar in alle vestigingen met een gebaksafdeling. Wie weet snoept heel Nederland straks van jouw HEMA taart!

* Tijdens de regionale voorrondes worden de taarten beoordeeld door een vakjury, bestaande uit: John Vermin- manager bakkerijen HEMA, Paul Kruik- productmanager bakkerijen HEMA, Bas Andriessen – Bakkerijleider centrale bakkerij HEMA, Ivo Wolters – productontwikkelaar HEMA, Gerald Valkema- category manager pastry HEMA.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie