Skip to content

2e handsmarkt visspullen

Redactie
25 april 2016 | 14:30

Advertentie

visspullenOp zaterdag 30 april aanstaande organiseert hengelsportvereniging St. Petrus uit Weert een grote activiteiten dag, inclusief een 2e handsmarkt voor visspullen. Tijdens deze dag zullen de diverse commissies van de hengelsportvereniging, te weten: de roofviscommissie, karper commissie, commissie zeevissen en de wedstrijdorganisatie, tal van demonstraties geven over hun disciplines. Uiteraard kunnen ook alle vragen worden gesteld over technieken, materialen en “geheime tips”.

Naast de activiteiten zal een grote 2e hands markt van visspullen worden georganiseerd door de leden van de hengelsportvereniging. Hier zal voor ieder wat wils te vinden zijn: hengels, foedralen, viskisten, molens, dobbers enz. enz. Deze grandioze activiteiten dag vindt op zaterdag 30 april plaats van 10.00 uur tot en met 16.00 uur in het clublokaal “het botenhuis” gelegen aan de Kazernelaan 113 in Weert (naast de waterskibaan en de IJzerenman in Weert). Parkeren kan op de parkeerplaats bij de Ijzerenman.

Leden van de vereniging kunnen voor de verkoop van 2e hands hengelsportspullen een verkooptafel reserveren. Opgave en reservering kan tot en met uiterlijk 25 april bij Bert Caelers, e-mail: b.caelers@home.nl.

foto: Jeroen van Rumpt / www.topvisser.nl)

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie