De zomer inspireert ons om een workshop te organiseren waarin de zomer op tafel gebracht wordt door het koken en schikken met eetbare bloemen, groenten en fruit. Bloemen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook bijzonder van smaak. En fruit en groenten zijn niet alleen gezonde voeding maar ook uniek van kleur en vorm.
Door op een andere manier naar bloemen, groenten en fruit te kijken openen zich verrassende mogelijkheden die samenkomen in deze workshop. Het eindresultaat is een diner en een totaal belevenis van kleur, geur en smaak. Aan het einde en tussen de workshops door gaan we uiteraard genieten van die smaak en de bloemenpracht, en de bloemstukken gaan na afloop mee naar huis.
Kookookweert organiseert de workshop samen met de ervaren en inspirerende bloembindster Dymph van der Donck.
Wanneer: Zaterdag 28 mei 2016 van 10.00 tot 14.00 uur
Waar: De keuken en eetkamer van “de Pinnenhof”, Kapelaniestraat 4-6, Nederweert
Prijs: 57,50 inclusief alle ingrediënten, materialen, koffie, thee en een glas wijn.
Aanmelden: via www.kookookweert.nl of kookookweert@gmail.com, telefonisch kan ook via 06-12088548
Er zijn nog geen reacties geplaatst