Skip to content

Dansen in de Peelboerderij

Redactie
30 april 2016 | 23:15

Advertentie

21Boeket Blues Band 10Zaterdagavond waren een kleine 100 mensen aanwezig tijdens de sfeervolle opening van het Peelpodiumseizoen bij Buitencentrum de Pelen. De aftrap was dit jaar in handen van de 21Boeket Blues Band met als leadzanger niemand minder dan Henk Evers, de zingende burgervader van Ni-jwieërt. Bij wijze van hoge uitzondering was deze keer het podium niet het amfitheater, maar werd vanwege het slechte weer uitgeweken naar de Peelboerderij. De sfeer was goed en al snel gingen de voetjes van de vloer en werd er gedanst in de ouwe schuur aan de rand van de Groote Peel.

Buitencentrum De Pelen, het bezoekerscentrum van De Groote Peel, heeft een klein overdekt Amfitheater waar regelmatig muziekvoorstellingen worden gespeeld. Op deze prachtige plek, midden in de natuur, kunnen muzikanten uit de omgeving zich presenteren voor eigen publiek. Doel van het Peelpodium is om mens en natuur met elkaar verbinden. Immers, het Buitencentrum ligt bij de ingang van Nationaal Park De Groote Peel, een prachtig hoogveengebied waar je heerlijk kunt wandelen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_17 Lopen voor Hoop Weert - Ruud Castermans-4
Toon Hermans Huis en Kankeronderzoekfonds Limburg
18 september 2024 | 16:15
Gebiedsvisie-Weerterbos-Laarderheide-Aanpak-Oude-Graaf-2024
Meer te leren over de rol van de natuur
18 september 2024 | 14:47
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Een wandeling door de binnenstad van Weert
18 september 2024 | 13:00
De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00

Advertentie