Skip to content

Illegale taxi van de weg gehaald

Redactie
1 mei 2016 | 9:52

Advertentie

Politie jasDe politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een man opgepakt omdat deze er een zwarte taxi op nahield. De auto waarmee hij de ritjes maakte is in beslag genomen.

Een reguliere boete voor dit vergrijp is 4.300 euro maar omdat de man hard leers is hangt hem een boete van 10.000 euro boven het hoofd. In 2014 werd namelijk ook al een proces-verbaal opgemaakt.

Advertentie

3 Reacties

  1. Ik Kan mij dat goed voorstellen dat deze man dat doet . Het is ook belachelijk hoe er wordt omgesprongen met taxi chauffeurs je hoeft ook maar wat verkeerd te doen en je taxi pas wordt in getrokken door de heren van de inspectie . Ik was ook een Taxi chauffeur en maakte op een verkeerd moment een inschatting`s foutje . Moest voor de rechtbank verschijnen ik zou allen een taak straf krijgen want anders zou ik mijn baan verliezen . En ik moest de schade vergoeden dat was de tweede straf de derde straf was toen de taakstraf er opzat werd mijn taxi pas ingetrokken en de vierde straf je bent je baan kwijt op staande voet ontslagen en dan mag je naar de gemeente voor een uitkering en daar krijg je ook nog eens een straf door de eerste drie manden geen uitkering te krijgen . Dus als deze jonge man ook zo ge naait word door uit eigenlijks de staat kan ik mij heel goed voor stellen dat hij dat op deze wijze oplost . deze man zo in aanmerking moeten komen voor een lintje van de Koning .

    • Jou verhaal? Jij bent zeker zo iemand die tegen de politie gaat zeggen; als die spookrijder daar niet had gereden had ik hem niet ingehaald.

    • O ja… omdat je zwart werkt en het leven van echte taxichauffeurs zuur maakt, verdien je een lintje… dan heb je er niet veel van gesnapt. :/


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie