Skip to content

Dorpsschieten in Eind

3 mei 2016 | 20:03

Dorpsschieten St Lucie Nederweert-EindWil je ook eens het OLS-gevoel proeven en ervaren hoe het is om met de grote buks te schieten, despanning voelen en je makkers niet in de steek te laten door te missen? Samen met je collega’s, vrienden of familie een leuke (on) spannende middag beleven? Onder het genot van een drankje en een hapje die speciale schutterssfeer proeven? Je een een echte schutter voelen en de houten bölkes naar beneden schieten?

Dorpsschieten in Eind

Die kans is er. Schuttersgilde St. Lucie Nederweert-Eind houdt op donderdag 5 mei (Hemelvaartsdag) vanaf 14.00 uur haar jaarlijkse dorpsschieten op hun schietaccommodatie aan de Houtsweg. Hieraan kunnen drietallen deelnemen, waarbij één persoon lid mag zijn van de OLS Federatie. Ook kan er voor de persoonlijke titiel geschoten worden. Door de nieuwe regelwetgeving zijn deelnemende schutters verplicht om hun identiteitspapieren te kunnen overleggen. Ook niet schutters zijn uiteraard van harte welkom om de schietwedstrijden te volgen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie