Skip to content

Extra inzet Antje bij schoonmaakactie Weert

Redactie
19 mei 2016 | 15:29

Afvalkar Antje van de StatieBrasserie-Hotel Antje van de Statie neemt met twee bijzondere afvalkarren deel aan grote schoonmaakactie van Weerter binnenstad. De grote schoonmaakactie van de Weerter binnenstad op vrijdag 20 mei heeft een bijzondere deelnemer. Want speciaal ter gelegenheid hiervan heeft Antje van de Statie twee afvalkarren laten ontwerpen. Deze karren staan volledig in het teken van onze prachtige regio. Brasserie-Hotel Antje van de Statie loopt voorop als het gaat om de promotie van onze prachtige regio, het Land van Antje.

Wij beschikken al over de titel Greenest Region of the World. Laten we daar een tweede titel aan toevoegen: Cleanest Region of the World. Het Stationsplein en de Stationsstraat worden door middel van onze hippe afvalkarren grondig gereinigd. Op die manier geven we een positieve start aan een schitterend Land van Antje!

Schoonmaakactie
Onder het mom van ‘Niet zeuren maar poetsen!’ organiseert Centrummanagement Weert in samenwerking met Centrum Promotion Weert en de BIZ Ondernemers een grootschalige schoonmaakactie van de Weerter binnenstad. Op vrijdag 20 mei om 08.00 uur steken ondernemers, vastgoedeigenaren, bewoners, de gemeente Weert en andere belanghebbenden gezamenlijk de handen uit de mouwen. Minimaal één vertegenwoordiger per winkel/pand gaat de straat op. Met een emmertje en sopje wordt een stukje rond de winkel of zelfs een deel van de straat schoongemaakt. Dan zal onze binnenstad er tegen 10.00 uur beslist anders uitzien.

Advertentie

1 Reactie

  1. Laten ze beginnen met het schoonmaken van het gemeente huis. J.H. eruit met een flinke boete, voorstanders mee. Weert is weer een stuk schoner!
    Kost minder, wast beter.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vollenbroek is gepensioneerd chemicus
7 oktober 2024 | 15:00
Michelinsterren Flavours en Marrees
”Wat een droom”
7 oktober 2024 | 13:34
Limburgse Paralympiërs feestelijk ontvangen op Provinciehuis
Ook Sam uit Ospel werd hartelijk ontvangen
7 oktober 2024 | 11:46
Screenshot
bij Óngerwaeg in Leveroy ontbreekt een planeet
7 oktober 2024 | 11:00

Advertentie