Skip to content

BBQ Hippique in Weert

Redactie
24 mei 2016 | 10:47

Advertentie

BBQ Hippique28-4-2016Zondag 3 juli aanstaande is de datum van deze unieke nieuwe zomerse netwerkbijeenkomst, genaamd BBQ Hippique. Deze dag maak je tevens kans maakt op een “maatwerk” schilderij van de kunstenaars van PSW! Dit alles tijdens de eerste editie van CIAT Weert, een internationaal concours voor authentieke rijtuigen, georganiseerd door Riny Rutjens en EHS communications.

Op 2 en 3 juli aanstaande zal er voor de eerste keer een CIAT worden georganiseerd in Weert. 
CIAT staat voor Concours d’Attelage International de Tradition. Het biedt bezoekers de unieke kans om authentieke rijtuigen met hun paarden van dichtbij te bewonderen. Maar niet alleen voor paardensportliefhebbers is er wat te doen. Op zondag 3 juli is er een speciaal programma opgezet voor alle netwerk- en serviceclubs in Weert om elkaar onder het genot van sport, zon, muziek, eten en drinken beter te leren kennen!

Vanaf 15.00 is ontvangst en kun je tot 17.00 uur kijken naar het Behendigheidsparcours door de deelnemers op het voormalige DSM terrein aan de Koekoeksweg. Ondertussen krijg je de gelegenheid om een internationale menstal van binnen te bekijken. Er zullen diverse standhouders aanwezig zijn om hun producten aan te bieden. Zo staan er o.a. stands met prachtige kleding, hoeden, kunst en beeldwerken, paard benodigdheden, stands met eten en drinken en een mooie collectie auto’s van Van Mossel Ford. Wijnhuis Beaugrim is eveneens aanwezig met een prachtige wijnbar en een aantal zeer smaakvolle exclusieve wijnen. Riny Rutjens zal tijdens deze dagen zijn unieke, persoonlijke collectie met authentieke rijtuigen tentoonstellen. 

Om 17.00 is de prijsuitreiking aan de deelnemers door burgemeester Jos Heijmans
. Vanaf 18.00- 23.00 is er een uitgebreide BBQ inclusief 3 consumpties vergezeld van Live Muziek en volop gelegenheid om te netwerken.

Kosten
Voor € 35,- p.p. wordt je “Vriend van CIAT”

 Hiervan zal € 5,00 per persoon worden gespendeerd aan de fantastische kunstenaars van PSW. 
Op 3 juli zal er 1 kunstwerk “op maat” worden verloot onder de aanwezige ondernemers en deze persoon zal een schilderij aangeboden krijgen dat op maat wordt gemaakt door één van deze geweldige kunstenaars!

Aanmelden
Wil je je aanmelden als “Vriend van CIAT”, doe dit dan voor 1 juni 2016 ivm opname in het programmaboekje via info@ehscommunications.nl
.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie