Skip to content

Geslaagde update gepresenteerd door werkplaatsen Toekomst kern Nederweert

Redactie
25 mei 2016 | 18:00

Advertentie

Toekomst kern NederweertAl enige tijd zijn de vier werkplaatsen die ontstaan zijn uit het co-creatie traject Toekomst Nederweert aan de slag met het concreet maken van de plannen. Op woensdag 18 mei kwamen de betrokkenen bij elkaar bij Pins en Pints Bowling en werden de plannen aan elkaar gepresenteerd. Kerngroep voorzitter Thieu Knapen gaf aan wat de opzet van de avond was. Vervolgens werd er door Niek Creemers teruggeblikt op het co-creatie traject vanaf de start in oktober 2015 tot heden.

Toekomst kern Nederweert 2

Daarna was de ruimte voor de werkplaatsen. De werkplaatsen “Voor en door de jeugd“, “Bereikbaarheid centrum“, “Centrale ontmoetingsplaats” en “Bewegen en doen in het Groen” gaven elk een toelichting op de stand van zaken. Dit werd enthousiast ontvangen door de aanwezigen. Aan het einde van de bijeenkomst was er nog kort de ruimte om met wethouder Mackus in gesprek te gaan.

Ze kijken terug op een geslaagde bijeenkomst. De werkplaatsen gaan de komende tijd verder met de uitwerking. Over enkele maanden zal er weer een vervolgbijeenkomst zijn. Doel is om uiteindelijk in een themaraad de concrete plannen te presenteren. Heb je interesse om mee te doen in dit traject stuur dan een persoonlijk bericht naar deze facebookpagina.

Lees ook

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie