Skip to content

Senioren zeskamp

Redactie
1 juni 2016 | 9:00

Advertentie

sv-laarZaterdag 25 juni wordt op sportpark Laarderveld de 5e editie van de zeskamp georganiseerd door voetbalclub SV Laar. De teams strijden vanaf 14.00 uur om de eerste plaats in de wacht te slepen, en hiermee titelverdediger ‘t Veertj van de troon te stoten. De gehele dag kunnen de teams hun punten bij elkaar smokkelen door deel te nemen aan verschillende soorten spellen, wat uiteenloopt van waterspellen tot aan teambuildings-spellen.

Zeskamp

Zoals ieder jaar vindt ‘s avonds het eindspel plaats, waarbij de teamcaptains de laatste punten kunnen verzamelen. Vervolgens vindt de prijsuitreiking plaats tijdens de feestavond waarbij DJ Fer de gezelligheid compleet maakt. Deze dag staat in het teken van gezelligheid, sportiviteit en saamhorigheid.

Inschrijven kan tot woensdag 15 juni. Het minimaal aantal deelnemers per team bedraagt 9 personen. Voor meer informatie en/of het inschrijven van jouw team kun je een mail sturen naar zeskamplaar@gmail.com.

Zeskamp

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Activiteitenprogramma oktober De Pelen
Voor jong en oud van alles te beleven!
30 september 2024 | 20:00
Huis-van-Nicolaas-in-Weert-2019-is-weer-geopend-36
Komende vijf jaar in Franciscus Huis Weert
30 september 2024 | 17:18

Advertentie