Skip to content

RDW roept auto’s van autobedrijf uit Swalmen terug

Redactie
1 juni 2016 | 17:22

Advertentie

auto keuring RDWDe RDW heeft het vermoeden dat zo’n 300 auto’s afkomstig van een voormalig autobedrijf in Swalmen, mogelijk verkeersonveilig zijn. Alle eigenaren van de betreffende auto’s krijgen hierover deze week een brief van de RDW. Het onderzoek gaat plaats vinden in de maand juni. Het autobedrijf is inmiddels niet meer actief.

Het vermoeden is ontstaan na een politie-inval bij het betreffende voertuigbedrijf in Swalmen. Bij dit bedrijf zijn voertuigen aangetroffen met schade die niet goed hersteld is en voertuigen die zijn samengesteld met gestolen onderdelen. De afgelopen drie jaar heeft dit bedrijf ook import- en schadevoertuigen bij de RDW voor een keuring aangeboden. Die auto’s zijn toegelaten omdat de schade alleen met röntgenapparatuur zichtbaar is. De kans bestaat dat de staat van deze auto’s dusdanig is, dat de verkeersveiligheid in het geding is.

De onderzoeken vinden plaats op één locatie in Nederland. Daarom biedt de RDW eigenaren aan om de auto op te halen voor vervoer naar de onderzoekslocatie. De RDW stelt tijdens het onderzoek gratis vervangend vervoer beschikbaar aan de voertuigeigenaren voor de gehele periode die de RDW nodig heeft voor het verrichten van het onderzoek.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22
Kunstovaal-Koopzondag-Nederweert-21
Ga jij met een dino op de foto?
27 september 2024 | 16:00
2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00

Advertentie