Skip to content

Kom naar de open dag van de Widdonckschool

Glendi
8 juni 2016 | 9:30

Advertentie

Widdonckschool HeibloemjpgLeerlingen en medewerkers van de Widdonckschool Heibloem heten iedereen van harte welkom op zaterdag 18 juni tijdens de Open Dag: ‘Welkom in onze wereld’. De school is geopend van 11.00 tot 14.00 uur.

Unieke kinderen, bijzondere mensen, speciale school

Maak kennis met de school en bezoek de Widdonckmarkt. Elke klas presenteert zich daar op geheel eigen wijze en verkoopt zelfgemaakte knutselwerkjes. De opbrengst gaat naar de kinderen van de school. Er is te zien hoe de school werkt met verschillende methodes, soms in combinatie met de iPad en hoe ze bezig zijn met ‘leren leren’. En de 3D printer, die door de leerlingen van de bovenbouw is gemaakt, wordt gedemonstreerd.

Ervaar het zelf

Autisme beleven… ADHD beleven… dat kan ook tijdens de Open Dag. Aloysius Ondersteuningsdienst Triade geeft korte workshops waarmee je zelf kunt ervaren hoe het is om autisme of ADHD te hebben. Kinderen kunnen een sportworkshop judo (Judovereniging SeidoNeer) en freerun (Minded Motion) volgen in de gymzaal. Maak een leuke foto in een fotohokje en geniet van een hapje en een drankje en live muziek van Reintje en haar Voskes.

Kom en beleef de wereld van de Widdonckschool Heibloem op zaterdag 18 juni. Kijk voor meer informatie op www.widdonckschoolheibloem.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie