Skip to content

KVW Nederweert zoekt vrijwilligers

Redactie
13 juni 2016 | 9:00

Advertentie

Lawaai optocht KVW NederweertOok dit jaar organiseert KVW Nederweert weer een super gezellige en actieve week voor kinderen in de gemeente. Het thema voor dit jaar is: “Natuurlijk Olympisch“. De week komt in het teken te staan van sport en natuur. Op maandag en dinsdag zijn er verschillende sportverenigingen uit de omgeving die mee komen sporten. Op woensdag organiseren ze een Braziliaanse Kermis en op donderdag en vrijdag zijn ze te vinden in de Groote Peel. Op de laatste twee dagen hebben ze Jacques Vriens te gast om een theatervoorstelling te geven. Kijk voor meer informatie op de website van KVW Nederweert.

Deze week kunnen ze echter niet laten slagen zonder de hulp van vrijwilligers. De KVW is opzoek naar vrijwilligers die willen komen helpen tijdens de KVW-week. Lijkt het je leuk om dit jaar te helpen tijdens de KVW-week, geef je dan op doormiddel van het inschrijfformulier via www.kvwnederweert.nl. Samen helpen met een bekende is natuurlijk veel leuker, dus vraag je vriend/vriendin, nicht/neef, vader/moeder of tante/oom of zij ook willen komen helpen. Alle hulp is welkom, ook als je maar één dag ons kunt komen ondersteunen.

In de KVW-week is ook weer de Wandelvierdaagse. Ook voor deze activiteit zoeken ze vrijwilligers. De wandelaars zullen door gebieden lopen in en rondom de gemeente Nederweert. Ook voor deze activiteit kan je je opgeven doormiddel van het inschrijfformulier via www.kvwnederweert.nl.

Heb je vragen dan kan je ons altijd mailen, kvwnederweert@gmail.com

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie