Skip to content

Ouderavond over mediawijsheid en cyberpesten

Glendi
19 juni 2016 | 10:00

Advertentie

cyberpesten internet jongeren online opvoedingInternet biedt jongeren een wereld waar ze hun eigen gang kunnen gaan. Het is een plek om vrienden te ontmoeten, verliefd te worden en relaties te beginnen. De anonimiteit van de online wereld is heerlijk voor een puber maar er kleven ook risico’s aan, zoals cyberpesten, intimidatie en sexting. Hoe helpen we jongeren zich in deze wereld staande te houden, zichzelf te zijn en grenzen aan te geven?

Theatergroep PlayBack
Het team van PlayBack (een gespreksleider en 2 acteurs) gaat, aan de hand van herkenbare scènes aan de keukentafel, in gesprek met het publiek. We laten een gelijkwaardige, maar wel begrenzende manier van communiceren met je puber zien. Laat je vermaken, informeren en aan het denken zetten, om aan het eind naar huis te gaan met allerlei nieuwe tips en frisse ideeën voor gesprekken thuis.

Iedereen is welkom tijdens de ouderavond Log in op donderdag 30 juni van 19.30 tot 21.30 uur bij het Citaverde College, Pastoor van der Steenstraat 5 in Nederweert. De toegang is gratis. Voor meer informatie een aanmelding: www.cjgml.nl. Deze avond is een samenwerking tussen Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg en Citaverde College Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30
Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30

Advertentie