Skip to content

Leon had 28 minuten nodig…

Redactie
25 juni 2016 | 18:01

Advertentie

NoraluxTijdens de zomerbraderie in Nederweert kon je bij Noralux informatie inwinnen over inbraakwerende kunststof kozijnen en deuren. De inbraakveiligheid van zo’n kozijn kon je ter plaatse testen in de speciale testopstelling.

Van Raoul mocht je gratis een kozijn uitzoeken als je binnen 15 minuten het kozijn zou forceren en dus “ingebroken zou hebben“. Leon uit Weert ging de uitdaging aan en had ruim 28 minuten nodig.

Via GAYKO GVS wordt op een efficiënte manier voorkomen dat de vleugels bij een inbraakpoging zo ver kunnen worden verschoven dat de paddenstoelnokken uit de sluitstukken kunnen worden gedrukt. Bovendien zijn de sluitstukken dankzij de stabiele profielbevestiging onwrikbaar vastgeschroefd. Qua methode onderscheidt deze gepatenteerde en innovatieve techniek zich aantoonbaar en duidelijk van andere veiligheidssystemen voor kozijnbeslag. Dat wordt bevestigd door deskundige instellingen zoals onafhankelijke onderzoeksinstituten en adviesdiensten van de politie.

“Het kozijn is voorzien van een uiterst efficiënt concept tegen pogingen van inbraak. Een systeem waarop je zonder meer kunt vertrouwen,” aldus Raoul. “Je kunt bij ons in de testruimte aan de Brugstraat in Nederweert altijd zelf komen proberen en ervaren.

Zie hier het resultaat.

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Buurtnetwerk Hoplr nu ook in Nederweert beschikbaar
Kom in contact met je buurt
29 september 2024 | 15:00
Screenshot
Jammer, jammer!
29 september 2024 | 13:00
Carnaval algemeen 1
Impuls aan de lokale culturele infrastructuur
29 september 2024 | 9:00
2024_09_28 Kermis Weert twee minuten stil voor overleden Hans van Tol jr-3
Ter nagedachtenis aan 28-jarige Hans van Tol jr.
28 september 2024 | 21:45

Advertentie