Skip to content

Ketelaars Laswerk vestigt zich op Pannenweg

Glendi
28 juni 2016 | 14:30

Advertentie

Ketelaars LaswerkKetelaars Laswerk uit Ospel gaat zich vestigen op bedrijvenpark Pannenweg. Het bedrijf, onder meer gespecialiseerd in de productie van trappen en balustraden, wil er haar activiteiten verder ontplooien. Ook Vermeulen Metaal, dat al is gevestigd op het bedrijventerrein, gaat uitbreiden.

Ketelaars Laswerk uit Ospel verhuist in de loop van 2016 naar bedrijvenpark Pannenweg II in Nederweert. Op donderdag 16 juni is het koopcontact voor de kavel aan de Magnesiumstraat (4.270 m²) ondertekend. Ontwikkelingsbedrijf Pannenweg (OBP) en de gemeente Nederweert zijn verheugd met de komst van het bedrijf vanuit het buitengebied van Ospel.

Stalen trappen en balustraden
Ketelaars Laswerk is een modern en kwaliteitsgericht staalverwerkend bedrijf met als hoofdactiviteit de productie van stalen trappen en balustraden. Daarnaast produceert het bedrijf constructieve en bouwkundige staalconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw. Verdere activiteiten zijn bouwspecials zoals luifels en taatsdeuren. Wat betreft design, materiaalkeuze en afmetingen is het bedrijf een totaalaanbieder. Opdrachtgevers zijn voornamelijk de gevestigde bouwbedrijven en particulieren.

Nieuwe hal
Ook Vermeulen Metaal breidt haar huidige activiteiten op het gebied van engineering, leidingwerk, plaatwerk en constructies, gecertificeerd laswerk en turnkey-projecten verder uit. Onlangs heeft het bedrijf een uitgebreide verspaningsafdeling opgezet in een nieuwe hal. Deze afdeling gaat hoogwaardige producten uit verschillende materialen vervaardigen. Tevens komt er een geconditioneerde meetkamer om de kwaliteit te kunnen garanderen.

De gemeente Nederweert en OBP zijn in hun nopjes met deze nieuwe ontwikkelingen. De bedrijven en het personeel blijven behouden voor Nederweert en Pannenweg. “En de bouw van de nieuwe hal zorgt weer voor goede impulsen voor het bedrijvenpark”, aldus bedrijfscontactfunctionaris Bram Thijssen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie