Skip to content

2e Cuba Adelante Run

Redactie
5 juli 2016 | 20:02

Advertentie

2e Cuba Adelante RunZondag 10 juli 2016 organiseert de Stichting “Cuba Adelante” alweer de 2e “Cuba Adelante Run”. Het evenement vindt plaats op het Pastoor Maesplein in Nederweert-Eind waar de start en finish is.

Het parcours ligt deels in het centrum en deels in het buitengebied. Er wordt in twee categorieën gelopen. Categorie A vanaf 13 jaar lopen 2, 4, of 6 rondes met een afstand van 2,8 km. per ronde . Categorie B t/m 12 jaar lopen 2 of 4 rondes van 0,75 km. per ronde. Voor de kinderen zijn er mooie bekers te winnen en een verrassing na afloop. De start van categorie A is om 10.00 uur en voor categorie B om 11.30 uur. Er is beperkt gelegenheid voor douchen en toilet in gemeenschapshuis “De Reigershorst” gelegen aan het plein. Ze hebben het plein weer gezellig ingericht en hopen op een grote deelname en veel publiek voor het aanmoedigen van de lopers.

Meer informatie en aanmelding (aanmelding kan ook op de dag zelf tot 15 minuten voor de start) vind je op de website www.stichtingcubaadelante.nl

Dit jaarlijks loopevenement wordt georganiseerd door stichting “Cuba Adelante” met als doelstelling geld in te zamelen. De stichting is twee jaar geleden opgericht om kansarmen in Cuba te helpen een beter en humaner leven te bieden. Momenteel hebben ze vier weeshuizen in Holguin waar ze materiële hulp aan bieden. Dit gaat van shampoo tot het verbouwen van een badkamer en van speelgoed tot kleding. Ook geven ze medicijnen en hulpmiddelen aan zieke en/of gehandicapte mensen. Ook de contactpersonen Darine, Yamaisy en Jorge zitten niet stil en doen met veel plezier en overtuiging het werk ter plekke.

Op 24 juli is er de jaarlijkse open dag.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05
Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19

Advertentie