Skip to content

Oma Anny en kleinzoon Sven winnen een jaar lang gratis Pampers bij Jan Linders

Redactie
5 juli 2016 | 16:16

Advertentie

Pampers prijs Jan Linders-3Oma Anny Jacobs kreeg deze week te horen dat zij de gelukkige winnaar is van een jaar lang gratis Pampers. Vorige maand had zij meegedaan aan een winactie bij de Jan Linders in Nederweert.

Samen met haar dochter Yvonne Korsten, had ze de aankoopbon met haar naam en telefoonnummer achter gelaten bij de caissière. Deze bon ging aan het einde van de actie in een grote tombola samen met de bonnen van alle andere Jan Linders winkels. In totaal werden er 5 winnaars getrokken en hierbij viel Anny uit Nederweert in de prijzen.

Zij en haar dochter waren enorm verrast. “Onze Sven is inmiddels bezig met zindelijkheidstraining, maar nummer twee is op komst en wordt in September verwacht, dus deze prijs komt echt precies op het juiste moment.

Vandaag werden Anny, Yvonne en Sven extra in het zonnetje gezet bij hun vertrouwde Jan Linders. Uit handen van bedrijfsleidster Marjon Daams ontvingen zij een mooie luiertaart, bloemen en de tegoed cheque voor een jaar lang gratis Pampers. Team Jan Linders Nederweert feliciteert Oma Anny met deze mooie prijs en zij wensen Yvonne nog een prettige zwangerschap toe. Het geboortekaartje zien we graag tegemoet, want daarvoor ontvang je bij Jan Linders gratis een mooie baby cadeaudoos vol handige producten.

Pampers prijs Jan Linders-2

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie