Skip to content

Wim Hoogers nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Munttheater

Redactie
11 juli 2016 | 14:50

Advertentie

Voorzitter Raad van Toezicht per 1 februari 2017 Wim HoogersDe Raad van Toezicht van het Munttheater heeft Wim Hoogers benoemd tot nieuwe voorzitter per 1 februari 2017. Hij volgt hiermee Cas Matthijssen op die 12 jaar verbonden is geweest aan het Munttheater en daarmee zijn maximale zittingstermijn heeft bereikt.

Wim Hoogers woont in Weert en is als Chief Financial Officer en statutair bestuurder verbonden aan AZL, een pensioenuitvoeringsorganisatie in Heerlen. Hij is (tevens) lid van de Raad van Toezicht van Lunet Zorg in Eindhoven (ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking) en binnen Weert actief als lid van de Lions club Weert Graafschap Horne. Vanuit die hoedanigheid is hij jaren voorzitter geweest van de Stichting Greep naar de Hoorn.

Wim Hoogers over zijn benoeming: “Ik ben van mening dat het Munttheater een belangrijke betekenis heeft voor een stad als Weert. De wijze waarop het theater zich profileert door te ijveren voor een professioneel aanbod en daarnaast maatschappelijke initiatieven ondersteunt, spreekt mij zeer aan. Vanuit mijn bestuurlijke ervaring en via dit voorzitterschap wil ik deze ontwikkeling verder ondersteunen en er een persoonlijke bijdrage aan leveren.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie