Skip to content

KVW Nederweert zoekt vrijwilligers

Glendi
13 juli 2016 | 12:00

Advertentie

KVW Nederweert zoekt oude houten keukenstoelen en -krukjesOok dit jaar organiseert KVW Nederweert weer een super gezellige en actieve week voor kinderen in de gemeente. Het thema voor dit jaar is: ‘Natuurlijk Olympisch’. De week komt in het teken te staan van sport en natuur.

KVW-week: 22 t/m 26 augustus
Wandelvierdaagse: 24 t/m 27 augustus

Op maandag en dinsdag zijn er verschillende sportverenigingen uit de omgeving die komen sporten. Op woensdag is er een Braziliaanse Kermis en op donderdag en vrijdag wordt de Groote Peel bezocht. Op de laatste twee dagen is Jacques Vriens te gast om een theatervoorstelling te geven. Kijk voor meer informatie op de website van KVW Nederweert.

De week kan echter niet slagen zonder de hulp van vrijwilligers. De organisatie is dan ook op zoek naar mensen die graag mee willen helpen tijdens de KVW-week. Lijkt het je leuk? Geef je dan op via onderstaand inschrijfformulier.
Samen helpen met een bekende is natuurlijk nog veel leuker, dus vraag je vriend/vriendin, nicht/neef, vader/moeder of tante/oom of zij meekomen. Welke dagen kan je zelf aangeven. Alle hulp is welkom, ook als je maar één dag kunt komen.

Tijdens die week is er ook weer de Wandelvierdaagse. Ook voor deze activiteit is de organisatie op zoek naar vrijwilligers. De wandelaars zullen door gebieden lopen in en rondom de gemeente Nederweert. Ook voor deze activiteit kun je je opgeven via onderstaand inschrijfformulier.

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar kvwnederweert@gmail.com of bel 0495 – 633 396. Meer info? Bezoek hun website www.kvwnederweert.nl

Inschrijfformulier KinderVakantieWerk en A4D 2016

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie